Over Lievelingetjes

Lievelingetjes is een (online) kinderwarenhuis met bijzonder speelgoed, veelal houten speelgoed, boeken, kameraccessoires en mooie merken zoals Djeco, Janod, Haba, Great Pretenders, Plan Toys, Jellycat, Wow Toys en nog heel veel meer. Vol enthousiasme in 2015 opgericht door 2 marketingmama’s met een neus voor bijzondere en mooie kinderproducten en de wens om dit met anderen te delen. 

 

Onze lievelingetjes

De naam Lievelingetjes refereert naar de kindjes voor wie de producten zijn en naar de liefde waarmee de artikelen uitgezocht zijn. Het zijn onze eigen lievelingetjes en wij zijn ervan overtuigd binnenkort ook die van jou! Met onze kennis en ervaring adviseren we je graag bij het vinden van het perfecte cadeau!
 

Goede producten

We hebben veel aandacht voor duurzame, ecovriendelijke en fairtrade producten, maar we zijn niet de “braafste meisjes van de klas”. We bieden een breed assortiment aan, waar niet altijd het label duurzaam en verantwoord op geplakt kan worden. Wel selecteren we alle leveranciers bewust. Want spulletjes met een goede achtergrond, maken het artikel veel mooier en meer bijzonder. 
 

Concept store in Lisse

Het is de unieke mix die Lievelingetjes echt bijzonder maakt, want naast een online winkel heeft Lievelingetjes ook een stenen Concept store in Lisse. Hier kun je onze Lievelingetjes in het echt zien en kopen, maar je kunt ook gezellig koffie en thee drinken en smullen van onze ambachtelijke taartjes in onze tearoom en genieten van ons ruime assortiment tosti's. Ook hebben we veel (gezonde) tussendoortjes speciaal voor de kids op de menukaart. Bovendien hebben we voor de kids een mooie grote speelhoek kunnen zij lekker spelen en jij rustig genieten van je thee of koffie!
 

Workshops 

Wij organiseren heel vaak een leuke knutselworkshop op zaterdag of in de vakanties. Check daarvoor onze planning en kom gezellig langs om mee te doen.

Snuffel lekker rond online of in onze fysieke winkel en kom je er niet uit? Neem contact met ons op, we helpen je heel graag!

Liefs,
Kim & Merel
Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2020 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.