Let op! Wanneer u bent ingelogd ontvangt u Spaarpunten. Het aantal Spaarpunten dat u ontvangt voor het plaatsen van een review is 1 .
Merel Hageman 03-11-2018 om 15:49:38

Hartelijk bedankt voor het leuk ingepakte cadeautje met persoonlijk kaartje erbij!
Mijn zoontje heeft het Jellycat konijn in lemon geel vandaag voor zijn verjaardag gekregen
en zoals alle Jellycat konijntjes is dit ook weer een lieve heerlijk zachte knuffel!
Groetjes en tot een volgende keer.

Talitha 27-10-2018 om 22:40:40

Super leuke shop! Net even anders dan in de 'reguliere' speelgoedwinkels. De place to be voor een mooi cadeau en dan wordt het ook nog eens met zorg en liefde ingepakt. Een aanrader!

Karin 23-09-2016 om 22:03:44

Wauw, wat een leuke site! En super snelle levering, twee dagen na mijn avondbestelling alles al in huis. De producten (trommeltjes en drinkfles Tyrell Katz) zijn erg leuk, en het persoonlijke kaartje van jullie was een leuke verrassing. Ik kom zeker nog eens terug!

Jet 26-08-2016 om 15:37:11

Superleuke webshop!! Enorme keus en echt leuke artikelen. Ik had een aantal artikelen gekocht van het leuke Tyrrell Katz, maar bedacht mij een dag later dat ik toch nog een trommel erbij wilde, na telefonisch contact te hebben gehad, kon deze er gewoon nog bij zonder dubbele verzendkosten te hoeven betalen, dat was helemaal super. De spulletjes waren er de dag erna al en er zat zelfs een erg leuke persoonlijke kaart in, kortom: leuke shop met goede en persoonlijke service! Ik kom zeker terug!

P.Klaziean 24-04-2016 om 12:18:43

Een voorbeeld van lievelingetjes is iemand meer lief hebben dan een andere in doen en blijken. Je heb 8 kleinkinderen maar 2 er van zijn je lievelingetjes en 2 het pispaaltje en 4 andere zijn troost prijs omdat andere 2 je niet meer zien zitten.

Saskia 05-04-2016 om 16:57:16

Wauw!! Helemaal blij met mijn lievelingetje, mijn mintgroene Jellycat bunny.
Wat een te gekke service heeft lievelingetjes.nl. De dag na mijn bestelling kon ik er al van genieten en dan ook nog super leuk ingepakt. En als je telefonisch contact opneemt wordt je zo ontzettend leuk te woord gestaan! Helemaal top! Ga zo door dames!

Ellen 27-01-2016 om 16:05:13

Wat is het toch een superleuke winkel/tearoom en website ! De leukste cadeautjes heb ik al binnengesleept voor mijn kleinkinderen. De puzzels van Djeco, De puzzel van Djeco van de voertuigen voor jongetjes met net dat extra: bewegende hijskraan, graafmachine enzovoort. Het kijkboekje voor baby`s , zo leuk dat ik ook de tweede editie heb aangeschaft . De Djeco hertjesbol, serviesgoed, kletsboeken, mozaiek, foamklei,hamertje tic..... En deze oma wil nog veeeeeel meer ...
En wat een ontzettend leuke collectie verkleedkleren hebben jullie nu toch weer ingekocht ! Helemaal geweldig, vooral ook omdat je verschillende items aan twee zijden kunt dragen. Kan niet wachten tot ze online staan....reserveer voor mij maar alvast een ridder/drakenpak :-)

Agnes 24-12-2015 om 17:50:40

Wat is het toch altijd leuk om even rond te kijken in de winkel, iedere keer als ik er ben zijn er weer nieuwe leuke items.
Dus beland ik iedere keer weer bij de kassa met een leuk cadeau voor mijn kleinkinderen.
Wat ik natuurlijk niet erg vindt, want als oma kan je je kleinkinderen nooit genoeg verwennen.
Dus tot de volgende keer.

DA 17-11-2015 om 23:01:01

Alleen al de cadeautjes zijn een feest om te zien. Heel erg bedankt voor de bestelling, de extra bestelling buiten jullie assortiment om en het mooie inpakwerk. Jullie zijn een ware aanwinst voor Lisse en het internet. Tot de volgende keer!

Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2018 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.