Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Viking-Toys

Bij het Zweedse Viking Toys staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Er wordt bij Viking Toys sinds 1974 gewerkt volgens de vijf S'en. Safe, Soft, Simple, Silent en Strong...daarnaast is het speelgoed ook nog eens vaatwasserbestendig en zorgt voor uren speelplezier. Een groot deel van de producten van Viking Toys zijn gemaakt van ecoline kunststof. Beter voor het milieu en daardoor nog fijner om mee te spelen. Viking Toys heeft veel speelgoed voor binnen, maar ook veel gaaf strandspeelgoed. Vrachtwagens, kiepwagens, jeeps met dieren, een vliegtuig met poppetjes en nog heel veel meer!Weergave:


Bezig met laden...
  • favorite_border Shoppen kan ook in onze conceptstore met Tearoom in Lisse!
  • shopping_cart Voor 13:00 besteld = zelfde dag verstuurd!
  • local_shipping Verzendkosten € 4,99 vanaf 50 euro GRATIS!

De productie van het duurzaam speelgoed uit Ecoline serie van Viking Toys begint bij het vermalen van rauwe suikerriet. In een speciale fabriek wordt hierna “groene” polyethyleen geproduceerd. Viking Toys gebruikt dit groene PE om de Ecoline te maken. Suikerriet absorbeert CO2 uit de lucht en vermindert hiermee het broeikaseffect. Ecoline is olievrij en 100% recyclebaar. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton.


Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
© 2020 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.