Filter

close
HABA
Volgens de mensen achter HABA hebben kinderen naast de aandacht en liefde van hun ouders in het bijzonder één ding nodig: doordacht speelgoed waarbij kindjes hun fantasie de vrije loop kunnen geven en natuurlijk afgestemd is op hun leeftijd. Maar vooral dat je kind er plezier beleeft aan de producten van HABA! Kortom HABA staat voor spellen en speelgoed dat kinderogen doen stralen en tegelijkertijd duurzame speelprikkels bieden.

De spellen, het houten speelgoed en de houten speelfiguren worden voor het grootste gedeelte in in Duitsland geproduceerd, net zoals de bomen die het hout voor de HABA producten leveren.  De bomen zijn afkomstig uit duurzaam bosbeheer  en daarom draagt het houten speelgoed van HABA het PEFC-keurmerk.

De collectie van HABA bestaat onder andere uit bordspellen, familiespellen, houten speelgoed, kinderservies, nachtlampjes en nog veel meer. Ontdek zelf al het moois van HABA in deze categorie.

 


Weergave:


Bezig met laden...
  • favorite_border Shoppen kan ook in onze conceptstore met Tearoom in Lisse!
  • shopping_cart Voor 13:00 besteld = zelfde dag verstuurd!
  • local_shipping Verzendkosten ÔéČ 4,99 vanaf 50 euro GRATIS!

Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
┬ę 2020 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.