Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
HABA
Volgens de mensen achter HABA hebben kinderen naast de aandacht en liefde van hun ouders in het bijzonder één ding nodig: doordacht speelgoed waarbij kindjes hun fantasie de vrije loop kunnen geven en natuurlijk afgestemd is op hun leeftijd. Maar vooral dat je kind er plezier beleeft aan de producten van HABA! Kortom HABA staat voor spellen en speelgoed dat kinderogen doen stralen en tegelijkertijd duurzame speelprikkels bieden.

De spellen, het houten speelgoed en de houten speelfiguren worden voor het grootste gedeelte in in Duitsland geproduceerd, net zoals de bomen die het hout voor de HABA producten leveren.  De bomen zijn afkomstig uit duurzaam bosbeheer  en daarom draagt het houten speelgoed van HABA het PEFC-keurmerk.

De collectie van HABA bestaat onder andere uit bordspellen, familiespellen, houten speelgoed, kinderservies, nachtlampjes en nog veel meer. Ontdek zelf al het moois van HABA in deze categorie.

 


Weergave:


Bezig met laden...
  • local_shipping Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
  • favorite_border Gratis feestelijk ingepakt
  • place Bezoek ook onze conceptstore
Laad meer

Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2018 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.

TIJDENS HET CORONA VIRUS DENKEN WE GRAAG MET JULLIE MEE EN
HEBBEN WE AANGEPASTE VERZENDKOSTEN:

 
 
De verzendkosten voor België zijn:
 
Woon je ergens anders neem dan even contact met ons op!