Woon je niet in de buurt dan sturen we je bestelling met alle liefde naar je toe!
 

LEVERING IN NEDERLAND


Woon je in NEDERLAND dan verzenden we op dinsdag tot en met zaterdag nog dezelfde dag mits voor 13:00 besteld. De verzendkosten bedragen:

  • € 4,99 voor bestellingen tot € 50,-
  • Voor bestellingen vanaf € 50,- verzenden we gratis!
  • Let op: omdat de producten van Het Houtlokael persoonlijk voor je worden gemaakt zijn de verzend- en bestelkosten standaard € 4,99 NL (wordt automatisch berekend, ongeacht hoogte order of eventuele acties). Ook is de levertijd langer dan bij de andere producten. Levering duurt gemiddeld 10 werkdagen.
 

LEVERING IN BELGIË


Woon je in BELGIË dan verzenden we op dinsdag tot en met zaterdag nog dezelfde dag mits voor 13:00 besteld. De verzendkosten bedragen:

  • € 8,99 voor bestellingen tot € 75,-
  • Voor bestellingen vanaf € 75,- verzenden we gratis!
  • Let op: omdat de producten van Het Houtlokael persoonlijk voor je worden gemaakt zijn de verzend- en bestelkosten standaard € 8,99 BE (wordt automatisch berekend, ongeacht hoogte order of eventuele acties). Ook is de levertijd langer dan bij de andere producten. Levering duurt gemiddeld 10 werkdagen.

Woon je ergens anders? Neem dan even contact met ons op voor de exacte verzendkosten.
Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
┬ę 2020 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.