Vanwege de huidige corona maatregelen mag je tijdelijk niet bij ons in de winkel naar binnen, maar op afstand kun je altijd bij ons shoppen!
 

OPHALEN


Woon je in de buurt dan kun je in het bestelproces een tijdslot kiezen om je bestelling op dinsdag t/m zaterdag tussen 11:00 en 16:30 bij de winkel op te halen.
 

BEZORGEN IN DE REGIO


Woon je in de regio? Bestel op dinsdag t/m zaterdag voor 12:30 = dezelfde dag thuis bezorgd (minimale bestelling 20 euro):
- Voor Lisse, Lisserbroek en Hillegom zijn bezorgkosten gratis.
- Voor Sassenheim, Noordwijkerhout, Warmond, Voorhout, de Zilk en Beinsdorp zijn bezorgkosten € 2,99.
- Voor Noordwijk, Nieuw Vennep en Bennebroek zijn bezorgkosten € 4,99.
 

LEVERING IN NEDERLAND


Woon je wat verder weg in NEDERLAND dan verzenden we op dinsdag tot en met zaterdag nog dezelfde dag mits voor 15:00 besteld. De verzendkosten bedragen:

  • € 4,99 voor bestellingen tot € 50,-
  • Voor bestellingen vanaf € 50,- verzenden we gratis!
  • Let op: omdat de producten van Het Houtlokael persoonlijk voor je worden gemaakt zijn de verzend- en bestelkosten standaard € 4,99 NL (wordt automatisch berekend, ongeacht hoogte order of eventuele acties). Ook is de levertijd langer dan bij de andere producten. Levering duurt gemiddeld 10 werkdagen.
 

LEVERING IN BELGIË


Woon je in BELGIË dan verzenden we op dinsdag tot en met zaterdag nog dezelfde dag mits voor 15:00 besteld. De verzendkosten bedragen:

  • € 8,99 voor bestellingen tot € 75,-
  • Voor bestellingen vanaf € 75,- verzenden we gratis!
  • Let op: omdat de producten van Het Houtlokael persoonlijk voor je worden gemaakt zijn de verzend- en bestelkosten standaard € 8,99 BE (wordt automatisch berekend, ongeacht hoogte order of eventuele acties). Ook is de levertijd langer dan bij de andere producten. Levering duurt gemiddeld 10 werkdagen.

Woon je ergens anders? Neem dan even contact met ons op voor de exacte verzendkosten.
Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2020 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.