Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Ontwerpster Leonie Verver maakt de allerleukste posters en kaartjes. Eigenzinnige illustraties, speels, vrolijk en met een scheutje humor! Leuk om te versturen, maar eigenlijk net zo leuk om op te hangen op de wand. Een poster van Leonie maakt een kinderkamer helemaal af! De fantastische kaartjes zijn nu verkrijgbaar in de fysieke winkel en binnenkort ook online.


Weergave:


Bezig met laden...

De collectie kaartjes bestaat uit leuke geboortekaartjes, voor als iemand net zwanger is of speciaal voor een opa- en oma to be! Ook hebben we super leuke uitnodigingen voor partijtjes. Per stuk te koop, dus heb je precies het aantal kaartjes om je gasten voor het feestje een kaartje sturen om ze uit te nodigen! Ook hebben we veel leuke verjaardagskaarten voor kleine kinderen en de wat grotere kids. En fijne kaartjes om te laten weten dat je trots bent op een prestatie, het halen van een diploma of gewoon om te zeggen dat ze het goed hebben gedaan! Neem snel een kijkje in de winkel!


Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2020 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.