Foto
In de zomer gaan de meeste gezinnen lekker genieten van de zomervakantie, maar voor sommige gezinnen kan deze periode moeilijk zijn. Zeker voor mensen die het niet breed hebben en niet op vakantie kunnen. Zij kunnen dit jaar misschien nog wel harder een steuntje in de rug gebruiken!
 
Speciaal voor deze gezinnen heeft STICHTING PRESENT BOLLENSTREEK de ZOMERPAKKETTEN actie bedacht. Het is een prachtig initiatief waarbij iedereen die dat wil zelf een pakket op maat kan samenstellen en langsbrengen bij een geselecteerd gezin. Door het maken en geven van een zomerpakket wordt de zomer net een stukje zonniger voor zo'n gezin!
 
Je kunt dit samen met je gezin doen, maar natuurlijk ook samen met je sportclub, buren, vrienden of wie dan ook. Het idee is dat er een pakket wordt samengesteld van minimaal € 25,- en maximaal € 50,-. Je bepaalt zelf hoeveel je hier (met elkaar) aan wilt uitgeven. Denk aan buiten- of zomerspeelgoed, tijdschriften, boekjes, maar bijvoorbeeld ook aan tegoedbonnen voor ijsjes, de speeltuin, de bioscoop. Producten zijn leuk, maar een uitje is ook fijn! Denk wel aan uitjes in de buurt, zodat het gezin geen extra reiskosten hoeft te maken. Bovendien support je daarmee gelijk de lokale ondernemer: twee vliegen in 1 klap!
 
Wij steunen dit fantastische project natuurlijk graag en dragen ons steentje bij door te doneren. Ook brengen we dit mooie initiatief met liefde onder de aandacht van onze klanten! Dus lijkt het je leuk om ook een gezin in het zonnetje te zetten deze zomer? Meld je dan uiterlijk 12 juni aan bij Stichting Present Bollenstreek.
 
Wil je liever niet zelf een heel pakket samenstellen, maar denk je wel “daar wil ik ook aan mee helpen!” dan kan dat via Lievelingetjes!
 
Je kunt je een donatie naar keuze doen: JA IK WIL DONEREN!

Het bedrag is geheel aan jou, met elke euro zijn we blij! Stichting Present gaat hier (buiten)speelgoed, boeken en spelletjes van aanschaffen en cadeaubonnen om te besteden in onze tearoom, want dat is natuurlijk een super leuk uitje!

Op naar een mooie zomer voor iedereen!
 
Liefs,
Merel & Kim en Stichting Present Bollenstreek!
Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
┬ę 2020 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.