Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt

Hieronder staat de agenda van de aankomende evenementen. We hebben er een leeftijdsadvies bijgezet, maar dat is slechts een richtlijn dus als het je leuk lijkt kom gezellig langs. 

Zaterdag 11 januari: VERJAARDAGSKALENDER MAKEN


Het nieuwe jaar is begonnen en dus weer een heel jaar met verjaardagen en leuke feestjes! Maak je eigen unieke verjaardagskalender zodat je geen verjaardag vergeet! We hebben allerlei leuk knutselmateriaal dat je kan gebruiken om een fantastische persoonlijke kalender te maken!
TIP: neem een pasfoto of foto’s van je dierbaren mee die je kan verwerken in de kalender of gebruiken om ze na tekenen!

TIJD: 10.30-16.00 uur.
LEEFTIJDSADVIES: v.a. 3+ jaar.
KOSTEN: € 4,50 per kind/kalender
 
Zaterdag 18 januari: PUZZELS MAKEN


We hebben heel leuke houten puzzels die we gaan versieren en in elkaar gaan puzzelen. We hebben voor de grote kids zelfs heel gave, maar wat moeilijkere 3D puzzels in de vorm van een paard, een nijlpaard, een krokodil of een T-rex! Kom jij je eigen originele puzzel maken?  
TIJD: 10.30-16.00 uur.
LEEFTIJDSADVIES: v.a. 3+ jaar.
KOSTEN: € 4,50 per kind/puzzel
 
Zaterdag 25 januari: KANDERLAAR WINTERLANDSCHAP


Met allerlei knutselmateriaal, zoals ijsberen, sleetjes, huisjes en boompjes, mozaïektegels en sneeuw, gaan we een fantasievol winterlandschap maken op een houten kandelaar.
TIJD: 10.30-16.00 uur.
LEEFTIJDSADVIES: v.a. 4+ jaar.
KOSTEN: € 6,50 per kind/kandelaar.

Zaterdag 1 februari: SPELLETJES MAKEN


In de winter is het extra leuk om spelletjes te spelen, helemaal als je ze zelf hebt gemaakt! Kom dus gezellig je eigen memoriespel maken of je eigen boter kaas en eieren!
TIJD: 10.30-16.00 uur.
LEEFTIJDSADVIES: v.a. 4+ jaar.
KOSTEN: € 3,50 per kind/spel.
 Weergave:

Geen producten
Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2018 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.