Filter

close
PlanToys
PlanToys is een speelgoedmerk dat al meer dan 30 jaar streeft naar duurzaam speelplezier met als doel een positieve bijdrage aan de wereld te kunnen leveren en dit ook direct bij kinderen over te kunnen brengen. 
PlanToys bestaat uit een brede collectie speelgoed allemaal gemaakt van sterke duurzame materialen en geproduceerd op een ecologisch vriendelijke manier: gebruik van goede materialen, gifvrije materialen en lijm, verf op waterbasis, geen chemische kleurstoffen die lood of andere zware metalen bevatten.

PlanToys is dus veilig voor je kind en het milieu! Wat wil je nog meer?!


Weergave:

PlanToys is een speelgoedmerk dat al meer dan 30 jaar streeft naar duurzaam speelplezier met als doel een positieve bijdrage aan de wereld te kunnen leveren en dit ook direct bij kinderen over te kunnen brengen. Zorgen dat kinderen dichter bij de natuur staan en ze laten opgroeien met kennis, waardering en respect voor de  natuurlijke materiaalbronnen dat is wat PlanToys wil. PlanToys doet onder andere aan herbebossing, in de afgelopen jaren hebben ze maar liefst meer dan 40.000 nieuwe bomen gepland hebben. En in Thailand hebben ze een programma opgericht waarbij de kinderen van medewerkers en nabijgelegen gemeenschappen kunnen deelnemen aan diverse leerzame activiteiten. Dus draag met speelgoed van PlanToys op een spelende manier bij aan een duurzame wereld!

De belangrijkste pijlers van PlanToys:

 • PlanToys speelgoed is gemaakt van natuurlijke rubberhout bomen die geen latex produceren. Om het hout zuiver te houden, wordt er drie jaar voor de bomen geplant worden geen kunstmest toegevoegd aan de grond.
   
 • Om het hout te versterken, gebruikt PlanToys een chemisch vrij oven droogproces.
   
 • PlanWood is een ander hoogwaardig, veilig en duurzaam materiaal in het speelgoedproces. Het restmateriaal van geproduceerd speelgoed wordt verwerkt tot PlanWood waardoor er minimale verspilling is.
   
 • PlanToys is samengesteld met een gecertificeerde E-Zero formaldehydevrije lijm in plaats van traditionele giftige houtlijm.
   
 • PlanToys wijdt zich aan het vinden van het beste milieuvriendelijke materiaal voor de verf op waterbasis. De organische kleur pigment is niet alleen nirt schadelijk voor kinderen, maar ook voor onze omgeving.
   
 • PlanToys® gebruikt geen chemische kleurstoffen die lood of andere zware metalen bevatten.
Plan Toys is dus veilig voor je kind en het milieu! Wat wil je nog meer?!
 


Geen producten
Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
┬ę 2020 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.