GOEDE DOELEN ACTIE!

Lieve klant, 
 
We hebben een mooie actie bedacht waarbij we kindjes gaan helpen! In Nederland zijn er helaas (te) veel kinderen die het thuis financieel zwaar hebben, waardoor er niet altijd ruimte is voor nieuw speelgoed of cadeautjes. Tweedehands is natuurlijk ook prima, maar er gaat toch niets boven een krakend vers nieuw boekje, het eerste streepje met je nieuwe kleurpotloden of een mooi spel dat nog helemaal onbeschadigd is?!
 
Juist in deze tijd komen er door alle coronamaatregelen steeds meer gezinnen in financieel zwaar weer bij. Door de lock down hebben we het op dit moment zelf ook niet makkelijk maar tegelijkertijd beseffen we dat er mensen zijn die het financieel nog veel zwaarder hebben. En daarom hebben we deze leuke actie bedacht, speciaal voor de kinderen uit deze gezinnen!

Wat is ons idee? We gaan speelgoed doneren aan deze kinderen. We willen ze heel graag blij maken en zo een beetje extra vreugde brengen bij de families die het nu zo zwaar hebben! Wij hebben zelf al het een en ander verzameld om te schenken, maar we willen zoveel mogelijk kinderen blij maken. We kunnen jullie hulp daar heel goed bij gebruiken! Doe je mee?!
 
Dat kan door een geldbedrag naar keuze te doneren, alle beetjes helpen, dus maakt niet uit hoeveel! Ter waarde van het ingezamelde bedrag zullen wij nog meer leuk speelgoed, knutselspullen, spellen en kinderboeken doneren aan het GOEDE DOEL. Als goed doel denken wij aan DE VOEDSELBANK, STICHTING HET VERGETEN KIND, maar weet jij nog een ander goed doel of misschien ken je wel een gezin die het momenteel goed kan gebruiken, deel het met ons! Zodat we zoveel mogelijk KINDJES kunnen bereiken en blij maken!
 

Help jij mee? Doneren kan via onderstaande link of de QR code:

DONEER EN HELP MEE!


Met deze actie steun je niet alleen de kindjes maar ook ONS enorm, want eerlijk is eerlijk ook wij hebben het pittig. Al bijna een heel jaar missen we jullie in ons horecagedeelte en nu de winkel ook nog dicht is zijn we afhankelijk van jullie online bestellingen en de overheidssteun en dat is slechts een druppel op die welbekende gloeiende plaat.
 
Dus laten we de handen ineens slaan! Wij hebben heel veel zin in deze actie en in het uitzoeken van de allerleukste items! In gedachte zien we al allemaal blije kindersnoetjes (en die van hun papa’s en mama’s natuurlijk). We houden jullie op de hoogte over de voortgang van de actie, dus blijf ons volgen op social media!

Let’s make some children smile en feel special!


Liefs,
Kim & Merel
Foto
Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2020 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.