Lieve klant,

Soms komen kansen voorbij, voelen ze spannend maar voelt het wel als de juiste! Ondanks de spannende Corona tijd waar we met elkaar in zitten en waar we als Lievelingetjes ook echt last van hebben, gaan we VERHUIZEN!

Alweer 5 jaar geleden startten we met Lievelingetjes een tijdelijke pop-up winkel in ons huidige pand. Te gek de groei die we hier hebben doorgemaakt. De jaren zijn voorbij gevlogen! Maar de onderhoudskosten in dit toch wel verouderde pand worden te hoog en dus is het tijd voor iets nieuws. Dat was het plan begin dit jaar. En toen kwam daar ineens Corona om de hoek kijken...Paniek! Maar stilstaan heeft geen zin. Dus besloten we er gewoon voor te gaan! Positive thinking, juist nu! De winkel verhuist naar een nieuw pand!

Toen afgelopen dinsdag de Corona maatregelen weer werden aangescherpt sloeg wel weer even de paniek toe… Maar dan staan we in ons nieuwe pand met tape alles uit te denken op de vloer, zien we een leuk behangetje en voelt het ondanks alles als de juiste stap. De tijd na Corona komt ook echt weer! We krijgen er de broodnodige positieve energie van en kijken er naar uit jullie in ons nieuwe pand te mogen verwelkomen!
 

Waar gaan we nu naar toe?

We gaan verhuizen naar de Kanaalstraat 52A, voor alle bekenden in Lisse: dat is het oude Leemans pand tegenover Lisskids. Hoe fantastisch!  En wanneer? Nou zo snel mogelijk! We hopen in november daar al de deuren te mogen openen! (ja ja, knettergek zijn we haha).
 

Tearoom

We willen het horeca deel ook weer gaan realiseren in het nieuwe pand. Want wat missen we de gezelligheid die de tearoom dagelijks bracht en we vinden het heel leuk dat we dat ook zo vaak van jullie terug horen. In het nieuwe pand wordt het dus weer als vanouds maar dan in een nieuw jasje!
 

Wil jij ons helpen? 

Bij deze nieuwe stap moeten alleen ook nieuwe investeringen gedaan worden. En omdat we niet precies weten welke invloed Corona de komende maanden nog op ons heeft, kunnen we jullie hulp daar goed bij gebruiken! Wil jij ons helpen om het nieuwe pand Lievelingetjes proof te maken? Dat zou te gek zijn!

We belonen je graag voor die hulp zodat jij ook extra kan profiteren van de helpende hand die je ons biedt! We hebben daarvoor een aantal (laagdrempelige) opties uitgedacht:

- Koop een crowdfundingvoucher t.w.v. 25 euro, ontvang een cadeaubon van 25 euro + een tegoedbon voor een taartje naar keuze*.

- Koop een crowdfundingvoucher t.w.v. 50 euro, ontvang een cadeaubon van 50 euro + een tegoedbon, kies uit:
⦁ Tegoedbon voor een koffie of thee met een taartje naar keuze*
⦁ Tegoedbon voor 5% korting op al je aankopen bij inlevering cadeaubon (behalve boeken)*.

- Koop een crowdfundingvoucher t.w.v. 75 euro, ontvang een cadeaubon van 75 euro + een tegoedbon, kies uit:
⦁ Tegoedbon voor een proeverij van taartjes voor 2 personen*
⦁ Tegoedbon voor 10% korting op al je aankopen bij inlevering cadeaubon (behalve boeken)*.

- Koop een crowdfundingvoucher t.w.v. 100 euro, ontvang een cadeaubon van 100 euro + een tegoedbon voor 15% korting bij inlevering cadeaubon (behalve boeken)*.

*Cadeaubonnen (waardebonnen) zijn te besteden vanaf 1 februari 2021. De waarde blijft 2 jaar geldig. Het bedrag mag in delen opgemaakt worden (tegoed blijft actief op de bon) en mag besteedt worden aan speelgoed, boeken en/of horeca. De korting geldt helaas niet op boeken (mag wettelijk gezien niet).

Je kunt de crowdfundingvouchers in de winkel kopen of online:
https://www.lievelingetjes.nl/Crowdfunding-voucher-Lievelingetjes


Of help door...

Naast de crowdfunding vouchers kun je ons ook helpen door bijvoorbeeld je aankopen op social media te delen, ons te taggen in berichten of bij ons in de winkel of online te shoppen voor verjaardag, sint of kerst (of bij ander lokale winkeliers want we kunnen jullie hulp allemaal heel hard gebruiken?). Alle hulp wordt zeer gewaardeerd!
 

Blijf op de hoogte!

We kunnen niet wachten totdat we eindelijk in het nieuwe pand zitten. Houd onze social media kanalen in de gaten, want we zullen jullie een kijkje achter de schermen geven van onze verhuizing!

Liefs,
Kim & Merel
Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2020 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.