Moppereend met voorleesknuffel
Moppereend met voorleesknuffel / Lemniscaat
0 Reviews | Review toevoegen

Een mooi prentenboek voor kleuters: Moppereend met voorleesknuffel

Artikelnummer

1631196 

Verzendkosten

€ 6,95 

Standaard levertijd

Direct leverbaar.

€ 17,99 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Een mooi prentenboek voor kleuters  Moppereend met voorleesknuffel Moppereend is verkozen als Prentenboek van het Jaar 2020. Ter ere daarvan verschijnt het prentenboek nu met voorleesknuffel.
Eend is mopperig. Haar vijver is opgedroogd en er is niemand die met haar wil spelen. Tenminste… dat vindt zij. Want ze wil niet gaten graven met hond. Niet met Varken in de modderpoel. Niet kraaien met Haan. Niet soezen met Schildpad. Niet een lekker hapje eten met Geit. Dus… NIEMAND wil met haar spelen. En dan wordt ze ook nog achtervolgd door een grijs wolkje dat boven haar hoofd steeds donkerder en groter wordt.
Wat voor een wolk was dit?
Was het een SOMBERwolk?
Was het een TREURwolk?
Of zou het… was het… een MOPPEREENDwolk?
Zou hij altijd de zon verduisteren?
Kon hij BARSTEN?
En met het barsten van de wolk komt alles goed in dit verhaal, waarbij je ongetwijfeld in de lach schiet. (Of het wordt ook tijd voor een wolkbreuk boven je hoofd!)

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789056371944
Auteur
Ingrid & Dieter Schubert
Kaft
Hard cover
Uitgeverij
Lemniscaat
Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2018 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.