Filter

close
LaQ
LaQ is geïnspireerd op de OUDE JAPANSE BOUWSTIJL. Het bestaat uit 7 verschillende steentjes in 12 kleuren waarmee je écht alles kan bouwen, want met deze bouwstenen kun je ook RONDE VORMEN maken!

7 bouwstenen die je aan het denken zetten. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat je tijdens het spelen en bouwen met LaQ je 7 BELANGRIJKE VAARDIGHEDEN aanspreekt: concentratie, fijne motoriek, ruimtelijk inzicht, logica, creativiteit, fantasie, expressiviteit. Zo helpt LaQ om het GENIE in jezelf te ontdekken. Elke keer als je een nieuw project start daag je jezelf uit!


Weergave:

Het constructiespeelgoed van Laq is geschikt voor kinderen ouder dan 5 jaar. Ze kunnen van alles bouwen met de bouwstenen aan de hand van instructiebladen of gewoon met hun eigen fantastie! Je kunt ook bouwplaten op de Laq website downloaden www.laq-nederland.nl/. Dus naast de bouwtekeningen die bij de sets zitten kun je nog meer inspiratie op doen!
Er zijn verschillende thema's: dinosaurussen, insecten, voertuigen, robots, zeedieren, dieren maar ook heeft LAQ een uitgebreide lijn voor meisjes. Niet dat meiden niet van dino's houden natuurlijk. Maar de Sweet collectie zegt het al: wat zoeter! Cupcakes, taartjes en schattige huisjes... Dat spreekt vaak meisjes iets meer aan.


Geen producten
Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2020 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.