Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Wat fantastisch fantasievol speelgoed van Klorofil! Welkom in deze magische wereld met de vriendelijke dierenvriendjes die in harmonie leven met de natuur.

De dierenvriendjes wonen in bossen en weiden, meren en rivieren... Hoe magisch moet het zijn om in een boom te wonen? Of te werken in een champignon!

De Klorofil diertjes hebben het er maar druk mee: ze planten en oogsten groenten en fruit, verzamelen honing en maken jams en taartjes. De Klorofil kinderen spelen verstoppertje in de struiken, klimmen in bomen, duiken in meren en rivieren en draaien rondjes tussen de blaadjes. 

Het Klorofil assortiment stimuleert verbeeldingskracht en interactie door de talloze verhalen die verteld kunnen worden. Het verassende ''POP!'' effect in de producten maken deze ideaal om de coördinatie en fijne motoriek te stimuleren. Met de handige handgreep kunnen de speelsets overal mee naartoe genomen worden!


Weergave:


Bezig met laden...

Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
┬ę 2020 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.