Filter

close
House-of-Disaster
O, wat zijn ze tof! De origami vormige lampen van House of Disaster. Dit trendlabel uit Engeland ontwerpt met liefde voor detail en design. Helemaal in ons straatje! De kinderkamerlampen zijn van LED, dus energiezuinig. De kleine nachtlampjes kunnen op batterijen en met een snoer met schakelaar branden. Net wat jij wil! Handig! De dierenlampen zijn in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar en ook in verschillende formaten. Het tafellampmodel brandt doormiddel van snoer met schakelaar en de kleine lampjes zijn perfect als nachtlampje naast het bed. De mini lijn lampen werken doormiddel van batterijen of doormiddel van een snoer en netstroom. Dat is nog eens handig! Ontdek hier ons assortiment!


Weergave:


Bezig met laden...

Een mooie kinderkamerlamp maakt een kinderkamer helemaal af. Deze lampen in origami stijl zijn echte eyecatchers die de kinder- of babykamer die finishing touch geven. Dinosauruslampen, olifantenlamp, giraffelamp, flamingolampen en nog veel meer dierensoorten. In wit of grijs, maar ook in vrolijke kleuren. Welk thema je ook in de kinderkamer hebt, je vindt vast wel een mooie origamilamp van House of Disaster die perfect past in je kamer!


Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
┬ę 2020 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.