Gonnie en vriendjes: zoek en vind / Gottmer
Gonnie en vriendjes: zoek en vind / Gottmer
0 Reviews | Review toevoegen

Een leuk prentenboekje over Gonnie het gansje. Alle gansjes hebben zich verstopt en Gonnie gaat hen zoeken. Gijsje, Bo en Eddie heeft ze zo gevonden, maar waar zou Ollie nu toch zitten? In de boot?...

Artikelnummer

1604683 

Verzendkosten

€ 6,95 

Standaard levertijd

Direct leverbaar

€ 15,99 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Een leuk prentenboekje over Gonnie het gansje. Alle gansjes hebben zich verstopt en Gonnie gaat hen zoeken. Gijsje, Bo en Eddie heeft ze zo gevonden, maar waar zou Ollie nu toch zitten? In de boot? Tussen de appels? Of toch onder de bloempot? Een boek met flapjes om achter te kijken, wieltjes om aan te draaien, stofjes om aan te voelen, schuifjes om aan te trekken en duwen, en zelfs een 'wrijf-en-ruik'-plekje. En als het boek uit is kun je het uitvouwbare bordspel achterin spelen. Met dit boekje oefen je bovendien nog eens goed met voorzetsels als 'in', 'tussen' en 'onder'.

Formaat: 18 pagina's, 23,7 x 18,8 x 3,8 cm.
Leeftijd: 1+ jaar.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wil je onze cookies accepteren? We gebruiken ze om onze website continu te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2018 Lievelingetjes. Alle Rechten Voorbehouden.